Är du duktig på finish och laminering?

Vårt företag fortsätter sin expansion och behöver nu öka personalstyrkan med två finish/ytarbetare. Total Composites sysselsätter i dagsläget 9 personer på heltid och verksamheten är fokuserad på formtillverkning där vi utvecklar och tillverkar formar till båttillverkare såväl i Sverige som utomlands. Kraven på finish och precision är extremt höga vilket också innebär att vi åtar oss avancerade försäkringsuppdrag och större ombyggnationer av fritidsbåtar & yachter. Vi levererar även formar till andra branscher med höga krav på finish. Verksamheten bedrivs i en produktionsanläggning strax utanför Kungshamn.

Vad är det vi behöver hjälp med?

Företaget är under ständig tillväxt och våra kunder kommer via referenser och vi är kända för att leverera kvalitet. Som ny kollega till oss kommer du att:

  • Arbeta självgående med finish och ytarbete
  • Arbeta med driftiga kollegor som vill utvecklas och är stolta över sin prestation
  • Känna ansvar för kvalitet och leveranstider

 

Känner du att du är rätt person och är sugen på uppdraget?

Mejla in din ansökan med en beskrivning över vad du gjort tidigare och varför du är bäst lämpad för jobbet. Har du frågor, tveka inte att kontakta undertecknad, Kent Andersson.

Självklart har du en positiv läggning och är van att hugga i där det behövs. Våra orderböcker är fulla och vi har positiv framtidstro.

Arbetsplatsen är i Kungshamn och för rätt person erbjuds tillsvidareanställning som inleds med provanställning i 3–6 månader.

Vi vill ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 26 mars.

 

Med vänlig hälsning

Kent Andersson

Total Composites AB

Hogenäs Industriområde 25

456 91 Kungshamn

Telefon: +46 705 933 988

E-post: kent@totalcomposites.se

www.totalcomposites.se